Tonfisk, bön och paprikafyllda enchilladas

Serverar: 4 portioner

Väldigt gott!

Ingredienser

  • 4 paprikor, gärna i olika färger
  • 2 burkar (à 200 g) tonfisk i vatten
  • 1 burk (250 g) kesella
  • 1 burk (400 g) vita bönor
  • 1 burk (ca 350 g) tomatsalsa mild, medium eller het
  • 8 tortillabröd
  • olja
  • salt
  • peppar
  • spiskummin
  • Instruktioner

    Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dem i 1 msk olja några min. Låt tonfisken rinna av och blanda med paprikan. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och gärna 1-2 tsk spiskummin. Rör ner 1 dl av kesellan och salsan. Tillsätt sedan de vita bönorna. Fördela tonfiskröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem i en lättsmord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna. Gratinera mitt i ugnen i 250°C, 6-8 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben