Tonfisk enchiladas

Serverar: 4 portioner

God och enkel vardagsmat.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk olja
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk honung
  • 3-5 msk Heinz chilisås
  • 1 tsk salt
  • 1-2 dl matlagningsgrädde
  • 1 burk majs
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 8 tortilla
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skala och finhacka löken. Fräs den med olja i en stekpanna. Tillsätt krossade tomater, honung, chilisås, salt och matlagningsgrädde. Låt puttra några minuter. Låt majs och tonfisk rinna av. Rör ner majs och tonfisk. Fördela röran över de 8 tortillia-bröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Om du fortfarande har kvar utav röran, så kan du fördela den över rullarna i formen. Strö över osten och gratinera i 250 grader, ca. 6-7 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben