Tonfiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jag brukar bjuda denna gryta till pasta. Passar bra även som en enkel bjudrätt. Kryddar man mindre med cayennepepparn passar det även barn

Ingredienser

  • 1 msk margarin
  • 1 tsk curry
  • 1 strimlad purjolök
  • 2 hackade gula lökar
  • 1 tärnat äpple
  • 2 burkar tonfisk
  • 2 dl ättiksgurka
  • 1 dl chilisås
  • 3 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • cayennepeppar (efter smak)
  • Instruktioner

    1. Bryn curry, purjolök, lök och äpple i matfettet. Tillsätt tonfisk och gurka skuren i tärningar. Späd med grädde och chilisås. Krydda efter smak. Låt grytan småputtra 5-10 minuter
    2. Serveras till pasta eller ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben