Tonfiskgryta med citron och dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Lättlagad vardagsmat.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk
  • 1/4 purjolök
  • 1 burk majs
  • 5 dl crème fraiche (lätt)
  • Dill
  • Citron
  • Salt
  • Peppar
  • Hummerfond
  • Instruktioner

    1. Töm bort spadet ur tonfiskburkarna och lägg sedan tonfisken i en gryta tillsammans med crème fraiche och majs. Strimla purjolök och lägg i grytan. Tillsätt citron och dill efter smak.
    2. Smaka av med hummerfond, salt och vitpeppar. Servera tillsammans med pasta eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    frucaos 22 september 2008

    Inte dumt, men jag drygar nog ut crème fraichen med hälften mjölk nästa gång, så blir det både billigare och magrare.

    Corellis 17 december 2008

    Jag brukar använda lättcreme fraiche, glömde skriva det i receptet första gången!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben