Tonfisksallad

Serverar: 5-6 portioner

Kan mycket glatt säga att den är supergod!

Ingredienser

  • 1 isbergsalladshuvud
  • 10 cm gurka
  • 2 tomater
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 3/4 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk kapris
  • 1/2 finhackad lök
  • 200 g tonfisk i vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Finhacka isbergsalladen, gurkan och tomaterna i en skål.
    2. Blanda i en annan skål eller fat samman majonnäs, lätt crème fraiche, kapris, lök, tonfisk. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Häll ut röran på salladen. Blanda försiktigt. Servera med grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben