Tonfisksallad

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel tonfisksallad med grönsaker och ris.

Ingredienser

  • 1 burk (200g) tonfisk i vatten
  • 1/4 påse grönsaksblandning, ärtor/majs/paprika
  • ½i sbergssallad
  • ½ gurka
  • 6 körsbärstomater
  • 2 portioner ris
  • Instruktioner

    1. Skölj och hacka grönsaker i bitar. Koka under tiden grönsaksblandningen och riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda därefter ihop de färska och de kokta grönsakerna med varandra.
    2. Häll av tonfisken, blanda den och riset med grönsakerna.
    3. Servera med någon god dressing (ex. Rhode Island).

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kimaze 15 februari 2012

    den här salladen blir det på bordet i dag. Kokar även några ägg, jättegott till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben