Tonfisksallad med kina-mix
Serverar:
4 portioner
Enkel god sallad,perfekt lunchval
Ingredienser
1 påse kina-mix (500 g)
2 dl vatten
1 msk grillkrydda
4-5 ägg
1 burk tonfisk (185 g i olja eller vatten)
Instruktioner
Koka äggen i en kastrull ca 7-10 minuter.Ta kina-mixen i en kastrull med vattnet och låt sjuda i ca 7 minuter.
Häll upp kina-mixen i ett durkslag så vattnet får rinna av.Lägg det sedan i en skål och krydda med grillkryddan och rör om.
Blanda sedan i tonfisken,skala och klyfta äggen och lägg i skålen.Rör om försiktigt.Servera med en god dressing och eventuellt ett gott bröd till.
Liknande recept
Stiffes enkla Tonfisksallad
4
30 min
2-6
3
Tonfisksallad med avokadoröra
30 min
4
Tonfisksallad
30 min
2-4
Tonfisksallad med färsk spenat, tomater och röd chili
4.3
4
Halstrad tonfisk med tonfisksallad
30 min
4
Pan bagnat´- bulle med fyllning
Tonfisksallad
4-6
Pluras tonfisksallad
3
4
Tonfisksallad från Nice
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!