Tonfisksallad med kina-mix

Serverar: 4 portioner

Enkel god sallad,perfekt lunchval

Ingredienser

  • 1 påse kina-mix (500 g)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk grillkrydda
  • 4-5 ägg
  • 1 burk tonfisk (185 g i olja eller vatten)
  • Instruktioner

    1. Koka äggen i en kastrull ca 7-10 minuter.Ta kina-mixen i en kastrull med vattnet och låt sjuda i ca 7 minuter.
    2. Häll upp kina-mixen i ett durkslag så vattnet får rinna av.Lägg det sedan i en skål och krydda med grillkryddan och rör om.
    3. Blanda sedan i tonfisken,skala och klyfta äggen och lägg i skålen.Rör om försiktigt.Servera med en god dressing och eventuellt ett gott bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben