Tonfisksås bolognese

Serverar: 4 portioner

Variera din bolognese med tonfisk. Supergott!

Ingredienser

  • 300 g tonfisk (2 små burkar tonfisk i vatten)
  • Olivolja
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 3 msk tomatpuré
  • Salt
  • Peppar
  • 2 d vatten
  • 1 msk färsk hackad basilika
  • 1 msk färsk hackad salvia
  • Servering
  • Pasta, glutenfri
  • Instruktioner

    1. Bryt sönder tonfisken och fräs i olivolja tillsammans med krossade vitlöksklyftor och hackad persilja. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, lite salt och vatten. Koka ca 30 minuter. Tillsätt hackad basilika och hackad salvia. Smaka av med salt och peppar.
    2. Häll såsen över nykokt pasta. Servera genast!

    Liknande recept

    3
    25 min
    4
    1
    4.3
    30 min
    3-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben