Den godaste köttfärsåsen jag någonsin ätit med smak av Italien :-)
Ingredienser
300-400 g Pasta
400 g köttfärs
1 gul lök, finhackad
1 msk smör
1 msk olja
1 zuccihini, grovhackad
1 röd paprika, grovhackad
3 vitlöksklyftor grovhackade
1 morot, riven
2 chili, urkärnade och hackade
1 burk krossade tomater
1-2 msk tomatpure
1 msk soja
1 dl rött vin
1 lagerblad
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Timjan
Parmesanost
Instruktioner
Bryn köttfärs och gul lök i smör och olja i en stekgryta.
Tillsätt resterande ingridienser förutom pasta och parmesanost. Koka upp och låt sjuda under lock 20-30 minuter.
Servera såsen till pasta, toppa med nyriven parmesanost.
Supergod och mustig! Jag gjorde med grön chilli eftersom den röda var slut i butiken. En 5 från mig.
Jo, en av de bättre köttfärssåser. Kanongod!!!