Torsk med bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Blandning mellan italienska och svenska köket.

Ingredienser

  • 4 st torsk-ryggfiléer ca 500 g
  • 3 msk tomatpesto
  • 1 pkt bacontärningar 140 g
  • Salladslök, purjolök eller gul lök
  • 8-10 körsbärstomater
  • Instruktioner

    1. Ett foliepaket per person.
    2. Lägg i torsken, smeta på peston. Skiva tomaterna på mitten och skiva löken i lagom bitar. Lägg på bacontärningar. Krydda behövs inte men kan läggas till efter smak.
    3. Lägg i ugn på 220 grader (frysta filéer) i 40 minuter. Eller klotgrill i ca 20 min. (Kolla försiktigt om fisken är "färdigkokt")
    4. Serveras med potatis, ris eller en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben