Torskfilé med Cantadou

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt - Enkelt - Gott

Ingredienser

  • 1 pkt fryst torskfilé
  • 2 dl crème fraiche 15%
  • 1 ask cantadou vitlök och örter, á 125 g
  • 1-2dl skalade räkor
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Tina gärna torskfilén, det är inte nödvändigt men tiden i ugnen blir kortare då. Lägg torsken i en ugnsform. Salta och peppra Blanda crème fraiche, räkor och cantadou i en skål Häll blandningen över fisken Ställ in i ugnen ca 30min, värmen bör vara 225 grader.
    2. Kontrollera så att fisken är klar i mitten, köttet ska vara vitt.
    3. Servera med ris och kokta grönsaker.
    4. Enkelt - Snabbt - Gott

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    littlejohn 8 juni 2010

    Snabbt enkelt och jättegott!

    jennykrook 15 februari 2012

    Mycket gott! Hela familjen gillade denna rätt. Kommer absolut att tillaga denna flergånger

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben