Torskrygg med bacon och gräslök

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Säger bara super-dupergod, no more!

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg ca 130 g styck
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 paket bacon, 140 g
  • 3 scharlottenlökar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk fransk senap
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl gräslök
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken. Blanda samman alla övriga ingredienser och bred över fisken. Grädda i ca 20 min. Servera med pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben