Torsksoppa med curry

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Mumsig och mättande soppa som görs på ett kick!

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 palsternackor
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Curry
  • 1 ½ l vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 ½ dl grädde
  • Dill
  • Dragon
  • 400 g fryst torskfilé
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Skala och dela löken i sopp-stora bitar. Skala och skiva palsternackorna. Fräs dessa i olja. Tillsätt efter en stund salt och citronpeppar och rikligt med curry. När ovanstående blivit mjuka och gyllene häll i vattnet med buljongtärningarna. Låt koka en stund. Dela torsken i tärningar och häll i denna tillsammans med grädde, dragon och dill.
    2. Låt väl smaka! :)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben