Tortellini in brodo (färsk pasta i het buljong)

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 10 minuter

Det här är ett superenkelt recept men jag vet inte om ni alla känner till det. Här i Italien vet de flesta hur man förbereder det och ofta äter man det då det är kallt och ruggigt ute eller när man mår lite dåligt :)

Ingredienser

  • 250 g köttfyllda tortellini
  • 1 köttbuljong
  • Svartpeppar
  • Olivolja extra vergine
  • Riven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten i en kastrull tillsammans med en köttbuljong. När vattnet kokar häll i tortellini och koka dem enligt anvisning på förpackningen. När pastan kokt färdigt se till att inte hälla ut vattnet. Servera i en djup tallrik och på toppen kan ni hälla en skvätt olja tillsammans med lite riven parmesan ost och svart peppar. Hoppas det smakar:)
    2. Titta gärna in på min Matblogg för fler recept: http://nenazrecipe.altervista.org

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben