Tortilla med potatis- och ostfyllning

Serverar: 8 portioner

Gott som tillbehör...Man kan ha det som förrät om man gör en sallad till. Något att bjuda gästerna på...

Ingredienser

  • 2 färska chilifrukter (gärna jalapeño)
  • 1-2 schalottenlökar
  • Ca 4 kokta potatisar
  • 1 kruka persilja
  • 1 påse riven lagrad ost (150 g)
  • 2 msk finhackad vitlök
  • 2 äggulor
  • 2-3 dl crème fraiche
  • Ca 6 tortillabröd
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Skala och finhacka löken. Riv potatisen grovt. Finhacka persiljan.
    2. Blanda samtliga ingredienser till en fast smet. Smaka av med salt och peppar.
    3. Bred ena halvan av tortillabröden med fyllning. Vik över den andra halvan. Lägg de fyllda bröden i en plastpåse och förvara i kylskåpet.
    4. Rosta bröden på grillen någon minut på varje sida vid serveringstillfället. Skär/klipp i lagom stora tårtbitar. Servera som snacks till drinken, gärna med picklade gurkor, sök recept "Picklad gurka".

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    NatteR 30 maj 2011

    Mycket gott!! Tack..

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben