Tortillabröd på dinkel och råg
Tid:
20 minuter
Nyttigare tortilla bröd.
Ingredienser
3 dl grovt rågmjöl
5 dl dinkelmjöl
1 msk krossat linfrö
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 msk olja
2 dl vatten (ca)
Instruktioner
Blanda de båda mjölsorterna, krossat linfrö, salt och bakpulver i en bunke.
Tillsätt olja och så mycket vatten att du får en fast deg.
Kavla ut degen till runda kakor.
Grädda kakorna i en upphettad stekpanna ca en halv minut, tills dom fått färg.
Liknande recept
Fyllda tortillabröd med skav och messmörsdip
4
1
Dinkel och mannagrynslimpa
5
2
Tortillabröd med chipotlekryddad köttfärsbiff
4
Dubbla tortillabröd med baconfyllning
4
2
Råg och sesambröd i bakmaskin
1
1
Himmelskt kärleksbröd med råg i ryggen
2 h
2
2
Linfrökavring med skållad råg
2 h 30 min
2
Råg i ryggen formbröd
4.5
2 h
1-2
4
Ett härligt formbröd med dinkel
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!