Tortillachipstallrik med kyckling

Serverar: 4 portioner

Lite annorlunda taco idé. Variation förnöjer.

Ingredienser

  • 1 påse Old el paso nachos
  • 1 burk matlagningsyoghurt
  • 4 dl riven ost, typ cheddar
  • 1 grillad kyckling, tärnad
  • 2 dl purjolök, strimlad
  • 1 paprika, tärnad
  • Smör eller margarin
  • 1 påse Old el paso tacokryddmix
  • 1 ½ dl vatten
  • Oliver
  • Old el paso jalapeños
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg chips på 4 tallrikar.
    3. Blanda yoghurt och 2 dl riven ost och bred eller klicka ut blandningen över chipsen.
    4. Fräs kyckling, purjolök och paprika. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om. Låt sjuda på svag värme ca 10 min eller tills vattnet kokat in.
    5. Bred fyllningen över chipsen. Garnera med oliver och jalapeños. Strö på ost.
    6. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, tills osten smält. Toppa med salsa.
    7. Tips! Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben