Tropisk bål

Serverar: 10 portioner

En god och nyttig bål att släcka törsten med när det är hett.

Ingredienser

  • 3 kiwifrukter
  • 1 mango
  • 1 liten Galia-melon
  • 2 msk fruktsocker
  • 2 dl melonlikör
  • 1½ liter fruktsoda
  • 2 lime
  • Isbitar
  • Instruktioner

    1. Skala och skär kiwin i tunna skivor.
    2. Dela mangon på båda sidor om kärnan. Skär loss fruktköttet från skalet och skär i tunna strimlor.
    3. Dela melonen och ta ur kärnorna. Använd gärma ett kuljärn och ta ut kulor eller skär fruktköttet i tärningar.
    4. Lägg all frukt i en stor skål och strö över fruktsocker.
    5. Häll på melonlikör, fruktsoda och garnera med en skivad lime och pressa i saften från den andra. Rör om.
    6. Lägg i rikligt med isbitar vid serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben