Tunna revebnsspjäll

Serverar: 8 portioner

Tid: 45 minuter

Revbensspjäll med klyftpotatis och kall yoghurtsås med röd curry.

Ingredienser

  • 2 kg revbensspjäll
  • salt
  • 2 msk citronpeppar
  • 2 msk timjan
  • 1 dl honung
  • svartpeppar
  • Yoghurtsåsen
  • Blanda 3 dl matlagningsyoghurt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Salta och krydda revbensspjällen, avsluta med att ringla över honung. baka i 200 graders ugn c a 40 minuter. Skala och klyfta potatisen och skär den i klyftor. Lägg den i en ugnsfast form och låt stå i ugnen, under långpannan med spjällen. De tar ungefär lika lång tid. Rör om potatisen och vänd på spjällen efter halva tiden. Servera revbensspjällen med klyftpotatis, brysselkål och en kall joghurtsås med röd currypasta,

    Liknande recept

    1 h 30 min
    25
    2
    4
    30 min
    2
    1
    4.7
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben