Lättgrillad lax i tunna skivor med chimichurri
Serverar:
4 portioner
Gott och enkelt...
Ingredienser
700 gram Norsk laxfilé i bit
2 msk rapsolja
Salt
Peppar
Chimichurri
1 kruka koriander
1 kruka oregano
2 vitlöksklyftor
1 grön chili
1 dl rapsolja
2 msk vitvinsvinäger
Salt
Peppar
Instruktioner
Mixa samtliga ingredienser snabbt till chimichurrin och smaka av med salt och peppar.
Grilla laxen snabbt på båda sidor och skär i tunna skivor.
Ringla över chimichurrin och krydda ev. med lite extra salt och peppar.
Liknande recept
Citronmarinerad lax
1
Mozzarellafylld lax
4
30 min
4
2
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Sesamstekt lax med citron- och gurksallad
4
30 min
4
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Lax i krämig sås
4
15 min
4
1
Inbakad lax med sting
3.7
40 min
4
6
Lax och räkgryta
4.5
2-3
34
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!