Tunnbrödrulle med kalkon

Serverar: 4-8 portioner

En vän till mig gjorde de här för flera år sedan. De är lätta att göra och jättegoda och går att göra till få eller till många. Det bästa är att de går att förbereda dagen innan till och med. För en mer nyttig version, ta grövre tunnbröd och lightost.

Ingredienser

  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 liten ask philadelphiaost, naturell eller annan smak
  • 1-2 askar cocktailtomater
  • 1 ask tunna skivor kalkon, 200 g
  • 10-15 cm purjolök, finskuren
  • Instruktioner

    1. Börja med att bre tunnbrödet med philadelphiaosten och se till att hela brödet täcks. Lägg sedan ut kalkonskivor så att de täcker osten. Skär tomaterna i fyra delar och lägg dem ovanpå kalkonen och strö purjolök över allt.
    2. Rulla ihop tunnbrödet, rulla brödet hårt så att rullen blir hård och lägg den i plastfolie ett tag så att rullen sätter sig. Skär rullen i sneda bitar, ca 1 cm tjocka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben