Tunnbrödskorgar med skagenröra

Serverar: 4 portioner

Har ej prövat men låter jätte gott.

Ingredienser

  • 4 skivor tunnbröd
  • 300 g skalade räkor
  • ½ dl hackad dill
  • ½ rödlök
  • 1 dl majonäs
  • ½ dl créme fraiche
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 100 g löjrom eller annan röd rom
  • Isbergsallad
  • Citron
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Fukta tunnbrödet genom att duscha den lätt med vatten.
    2. Vänd den hastigt i en het stekpanna utan fett. Brödet mjuknar och läggs över en upp och nedvända glas och formas till korgar
    3. Skala och hacka räkorna grovt. Blanda med hackad lök, dill, majonäs, créme fraiche och vinäger.
    4. Så här långt kan man förbereda. Grunda korgarna med fin strimlad sallad. Klicka i röran och garnera med rom och dillkvist samt citron skiva och hackad röd lök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben