Serverar: 4 portioner
Som drinktilltugg, förrätt, i en bakpotatis eller baguette - det är inte mycket som slår en god skagenröra. Så här vill jag ha den!
Skala räkorna och äggen. Finhacka äggen och grovhacka räkorna. Spara ev några räkor till garnering. Blanda ihop alla ingredienser utom stenbitsromen. Vänd ner romen försiktigt så att inte kornen går sönder. Smaka av med kajennpeppar. Lägg upp skagenröran som du vill ha den och garnera med dill, stenbitsrom och ev räkor.
mmm låter jättegott - måste prova
Denna skagenröra passar mig perfekt utan lök ,ska göra den till alla hjärtans dag som fyllning i smörgåstårta
Ska testa detta. Verkar gott och enkelt.
Detta recept ar perfekt. Precis som en smarrig skagen skall smaka!
Ser riktigt smarrigt ut. Men vad är det för "korg" du lagt röran i?