Tunnbrödsrullar med kryddigt hack

Serverar: 4 portioner

Tunnbröden är fyllda med purjolök, paprika, champinjoner, räkor och böngroddar, Som dekoration kan det vara trevligt att knyta lite bast eller steksnöre runt rullarna.

Ingredienser

  • ½ purjolök, den vita delen
  • 1 röd paprika
  • 150 g champinjoner
  • 1 kruka koriander
  • 400 g frysta skalade räkor (tinade)
  • 1 burk böngroddar (400 g)
  • Salt
  • Kajennepeppar
  • 2 msk olja
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk soja
  • ½ dl honung
  • 4 stora tunnbrödsskivor
  • Instruktioner

    1. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Dela, kärna ur och grovhacka paprikan. Skiva champinjonerna tunt. Grovhacka koriandern.
    2. Grovhacka räkorna och krama ut vätskan. Fräs grönsakerna i en het wok eller stekpanna. Tillsätt böngroddarna (avhällda). Salta och peppra.
    3. Rör ner pepparrot, soja, honung, koriander och räkorna.
    4. Fördela blandningen på tunnbröden. Rulla ihop. Stek rullarna hastigt i en het lättoljad stekpanna.
    5. Som dekoration kan det vara trevligt att knyta lite bast eller steksnöre runt rullarna.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben