Tunnbrödsrullar med renskav
Serverar:
4 portioner
Perfekt att ha med på utflykten...
Ingredienser
4 tunnbröd
Fyllning
4 salladsblad
1 burk keso
1/2 tub pepparrotsvisp,ca
1 pkt renskav
1 röd paprika
1 röd lök
Instruktioner
Lägg salladsblad på tunnbrödet. Blanda keso med lite pepparrotsvisp och bred ut på tunnbrödet. Lägg på renskav, hackad röd paprika och lite rödlök.
Rulla ihop tunnbröden och slå in i smörpapper eller plastfolie.
Liknande recept
Renskav med pressad potatis
5
30 min
4
2
Tunnbrödsrullar
4
Tunnbrödsrulle med tonfisk
2.7
10 min
1
Viltgryta med renskav
1 h 15 min
3-4
Tunnbrödsrullar med skinka och äppelröra
4.3
20 min
8
Varma mackor med renskav
45 min
4
Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé
30 min
2-3
Tunnbrödsrulle med potatismos röd pölse och lökketchup
5
30 min
1
1
Tunnbrödsrulle med spickeskinka, brie och honung
15 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!