Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt mumsig, snabb och förhållandevis nyttig rätt på renskav. Rosépepparn är verkligen pricken över i:et.

Ingredienser

  • 240 g renskav
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g gul lök i ringar
  • 3 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk Dijonsenap
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • 2 tsk rosépeppar, lätt mortlad
  • Instruktioner

    1. Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Salta och peppra. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar. Tillsätt löken och låt den steka med några minuter.
    2. Rör ner gelé, senap och lätt créme fraiche och låt allt puttra ihop några minuter. Strö över den mortlade rosépepparn.
    3. Servera med ris eller potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben