Söt senap med saffran och rosépeppar
Jag vill ha många sorters senap på julbordet
Ingredienser
1 dl dijonsenap
0,5 dl pressad apelsinsaft
0,5 g saffran
1 msk honung
0,5 msk rosépeppar , krossad
0,5 st citron , rivet skal från
0,5 msk citronsaft
Instruktioner
Häll apelsinsaft, saffran, honung och rosépeppar i en kastrull. Koka upp och låt svalna.
Blanda senapen med saffranslagen, citronsaften och skalet. Häll upp i en ren burk.
Liknande recept
Saffrans gifflar
5
2 h
24
Fisk med täcke av creme fraiche och senap
4.7
1 h
4
5
Rosèpeppar filè.
4.7
30 min
4
3
Ugnsrostad örtpotatis med senap
5
1 h
4
Kycklingfilé, ädelostfylld med rosépeppar
5
4
3
Kall fisksås med senap och gräslök
5
4
1
Senap, med vitlök
8
Senap, svärmors sötstarka
4.6
30 min
2
6
Senap, typ Dijon
5
1
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!