Tunnbrödsrullar med skinka och ost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegoda! Lättgjorda till fredagskvällen, när man inte har så mycket ork kvar. Ungarna älskar dom! Även goda att äta kalla dan efter!

Ingredienser

  • 8 okryddade tunnbröd
  • 4 dl ost
  • Ca 200 g rökt skinka
  • 1 lök
  • Smör
  • Johnnys senap
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Bred smör på tunnbröden, därefter ett tunt lager senap.
    3. Riv osten (ej för stark), skär skinkan i bitar, hacka löken. Blanda ost, skinka , lök i en bunke och rör om.
    4. Fördela blandningen på tunnbröden och rulla ihop, Lägg i ugnsfast form, tätt tillsammans.
    5. Gratinera tills osten smält ca 20 min.
    6. Servera med tomater och gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben