Tunnbrödstårta med hamburgerkött (varm)

Serverar: 6-10 portioner

En annorlunda smörgåstårta.

Ingredienser

  • 4 st tunnbrödskakor
  • 3 hg hamburgerkött
  • 4 hg färska champinjoner
  • 7-8 tomater
  • 1 burk gröna oliver
  • 3 hg emmentalerost
  • 100 g parmesanost
  • 1 gul lök
  • 1 msk soja
  • 2 krm vitlökspulver
  • 1 ½ krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Skiva svampen, blanda med soja och vitlökspulver. Hacka löken fint, hamburgerköttet i tärningar, skiva tomaterna, dela oliverna. Riv osten och blanda ihop.
    3. Lägg en kaka= ett tunnbröd på bakplåtspapper. Fördela hälften av svampen + 1/4 av osten ovanpå. Lägg på en kaka + köttet + 1/4 av osten. Lägg på en kaka + resten av svampen + 1/4 av osten Lägg på en kaka + tomater, oliver, timjan, svartpeppar + 1/4 av osten.
    4. Sätt in i ugnen ca 15-25 minuter
    5. Servera med en god sallad

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben