Turkisk sallad

Serverar: 3-4 portioner

God och frisk smak av bladpersilja och sumak.

Ingredienser

  • Sallad
  • Gurka
  • Rödlök
  • 1 knippa bladpersilja
  • 1 dl hackad färsk mynta
  • 2 matskedar hackad dill
  • Lite pressad citron
  • Paprika
  • ½-1 dl sumak
  • Olivolja
  • Vinäger
  • Salt
  • Instruktioner

    Skölj och hacka salladen och hacka ner persiljan,myntan,dillen och löken samt sumak kryddan och låt stå en stund innan ni har i oljan och vinägern och pressa över citronen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 26 augusti 2009

    Hej nu har jag gjort och ätit turkisk sallad jätte gott kommer att göra om den full pott en 5 tack för receptet monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben