Fläskfilé fylld med vitlöksost och grönsaksröra bjuds med krämig tomat- och saffranssås.
Ingredienser
500 g fläskfilé
1 ½ påse vitlöksmarinad (Santa Marias)
10 soltorkade tomater i basilikaolja
1 burk cantadou vitlöksost, liten
3 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul lök
Sås
4 dl creme fraiche, tomat- och saffranssmak
½ påse vitlöksmarinad
Sky från köttet
Fantastiskt gott med alla smaker. Lättare gjort än man kan tro. Jag förberedde "båtarna" på eftermiddagen och hade dom i ugnen under förrätten. Smidigt.
Blev kanongott, alla uppskattade maten! Enkelt :)
Detta blev kvällens middag.. Riktigt smarrigt! Tack för ett gott recept! :D
Jättegott! Tror dock att jag nästa gång ska göra den med kyckling.
Mycket god fläskfilé!! En solklar 5:a!! Skippade dock såsen då vi inte är så förtjusta i saffran, gjorde en rödvinssås istället.