Ugnsbakad grillkorv med päron-coleslaw

Serverar: 4 portioner

Visst är det härligt gott med nya korvrecept...ett till här...

Ingredienser

  • 1 påse, 900 g Findus potatisklyftor med rotfrukter
  • 2 pkt, à 960 g Lithells tjock grillkorv
  • 4 msk ajvar relish
  • 2 dl ost, riven
  • Päron-coleslaw
  • 200 g vitkål, strimlad
  • 1 päron, rivet
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • Instruktioner

    1. Ugnsbakad falukorv: 200°C. Häll ut grönsaksblandningen i en ugnsfast form. Stek i ugnen i 10–15 minuter.
    2. Dela korvarna på längden och bred ajvar relish på snittytan och strö sedan över ost. Lägg korvarna på grönsaksbladningen med snittytan uppåt.
    3. Sätt in i ugnen i ytterligare 10 minuter. Ta ut och servera med coleslaw.
    4. Päron-coleslaw: Salta den skurna vitkålen lätt och blanda, lägg i ett durkslag i 15 minuter. Krama vätskan ur vitkålen. Blanda vitkål med päron och yoghurt, smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben