Ugnsbakade körsbärstomater

Serverar: 4 portioner

Gott tillbehör till kötträtter, kyckling, korv, grillat...

Ingredienser

  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • Olivolja
  • 1 dl riven parmesan
  • ½ dl ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Lägg tomaterna med den skurna sidan uppåt i en väl oljad ugnsform. Strö över parmesan, ströbröd, salt och peppar.
    3. Häll rikligt med olivolja över tomaterna och låt ströbrödet dra åt sig oljan.
    4. Låt stå i ugnen tills blandningen fått en gyllene färg.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben