Ugnsbakade körsbärstomater
Serverar:
4 portioner
Gott tillbehör till kötträtter, kyckling, korv, grillat...
Ingredienser
250 g körsbärstomater, halverade
Olivolja
1 dl riven parmesan
½ dl ströbröd
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg tomaterna med den skurna sidan uppåt i en väl oljad ugnsform. Strö över parmesan, ströbröd, salt och peppar.
Häll rikligt med olivolja över tomaterna och låt ströbrödet dra åt sig oljan.
Låt stå i ugnen tills blandningen fått en gyllene färg.
Liknande recept
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter
4
4
1
Ugnsbakad sill med sötpotatismos
30 min
4
Ugnsbakad öring/röding
4.4
1 h 20 min
4
8
Ugnsbakad fänkål
50 min
4
Ugnsbakad kryddig falukorv
4.7
1 h
4-6
18
Ugnsbakad falukorv med asiatisk smak
4
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!