Ugnsbakade nektariner

Serverar: 4 portioner

Servera de ljumna nektarinerna med yoghurten och njut av livet.

Ingredienser

  • 4 nektariner
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk strösocker
  • ½ dl vitt vin
  • 3 dl vaniljyoghurt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela nektarinerna på mitten och ta ut kärnan. Häll över vinet. Blanda 2 tsk socker och 2 tsk vaniljsocker och strö över frukten. Baka frukten i 25-30 minuter eller tills de är så mjuka som du vill ha dem.
    2. Sätt ett kaffefilter i din melittahållare. Häll på yoghurten och låts stå i en timme eller två. Blanda därefter yoghurten med en tsk socker och 1 tsk vaniljsocker. Servera de ljumna nektarinerna med yoghurten.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben