Ugnsbakade rödbetor med olivröra

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 kg rödbetor
  • 1 msk olivolja (gärna varmpressad)
  • 1/2 tsk örtsalt
  • olivröra
  • 150 g fetaost
  • 125 g keso
  • 1 tsk olivolja (gärna kallpressad)
  • 1 dl gröna oliver
  • Instruktioner

    Tvätta rödbetorna, men behåll skalet. Dela dem i halvor och lägg dem i en ugnsfast form. Pensla med oljan och salta. Ugnsbaka dem i 225 grader i 30?40 minuter. Kör fetaost, keso och olivolja i en matberedare så att osten är riktigt slät. Hacka oliverna och blanda ned dem i fetaoströran. Servera rödbetorna varma tillsammans med röran.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben