Ugnsgratinerad kycklingtortilla - smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegod bjudmat tex en fredag

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer a 125 g
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 röd paprika
  • 1 burk champinjonsoppa
  • 8 färska champinjoner
  • 8 tortillabröd
  • 2 dl riven ost ( max 17%)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfileerna i tunna strimlor och fräs tills de är knappt genomstekta. Tillsätt kryddor och champinjonsoppa,låt puttra en liten stund. Skär paprikan och champinjorner i mindre bitar och blanda ner.
    2. Klicka ut några matskedar fyllning i varje tortilla bröd och rulla ihop, lägg i en ugnsfast form.
    3. Strö över riven ost. Grädda i ugn 225 grader i 15-20 min till fin färg.
    4. Servera med sallad till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bjuranna 20 februari 2009

    Hej Monica! Det var de här kycklingtortillorna som jag gjorde till lunch idag. De blev jättegoda! Skulle lägga upp receptet, men då såg jag att du redan gjort det. Ska ladda upp ett foto sedan.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben