Ugnsstekt falukorv med parprika och chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En ny variant av en gammal klassiker....

Ingredienser

  • 1 Falukorv (mager går bra) a 400-500 g
  • 1 burk Creme Fraiche Paprika o Chili
  • 5-10 färska champinjoner
  • 1 tomat
  • 1-2 dl Riven ost
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen på ca 200 grader. Smörj en ugnsform. Skär tomaten och champinjonerna o tunna skivor. Gör smala skåror i falukorven och stoppa i grönsakerna. Varva champinjoner och tomater. Blir det över kan du bre ut över formen. Ringla crem fraich paprik chili över och i formen. Toppa av med riven ost. In i ugnen ca 40 minuter eller tills den fårr fin färg. Servera med ris eller potatismos och en god grönsallad. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben