Ugnsstekt lax med mango chutneysås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, lätt, få ingredienser och supergott

Ingredienser

  • 800 g lax
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 350 g mango chutney
  • 1 tsk ingefära, riven
  • 1 tsk limejuice
  • Salt efter eget tycke och smak
  • Citronpeppar efter eget tycke och smak
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg fisken i en smord form. Salta och peppra.
    3. Blanda ihop matlagningsgrädden, mango chutney, ingefära och lime. Häll blandningen över fisken.
    4. Sätt in fisken i ugnen och låt stå i ca 20 minuter.
    5. Servera med kokt potatis och en god grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben