Ugnstekta fiskrulader med currysås

Serverar: 2 portioner

Enkel fiskrätt.

Ingredienser

  • 4 spättfiléer
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Ströbröd
  • 2 tsk flytande matfett
  • Sås
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk matfett
  • 1 msk ljus Maizena redning
  • 2 dl Kelda lagalätt
  • 1 tsk konc. kycklingfond
  • 1 msk mango chutney
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Ugn 175º.
    2. Salta och peppra fiskfiléerna, och rulla ihop dem till rulader. Rulla dem i ströbröd och lägg dem i en smord ugnssäker form. Pensla ruladerna med flytande matfett. Sätt in formen mitt i ugnen och tillaga i ca 10 minuter.
    3. Fräs curryn i en kastrull med matfett. Tillsätt ljus redning och lagalätt under omrörning. Smaksätt med kycklingfond, mango chutney, salt och peppar. Servera med kokt, pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben