Gjorde denna rätt till lunch och den blev stor succé. Passar lika bra till middag som lunch. Ni måste testa!
Ingredienser
600 g nötfärs
1 ägg
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 st vitlöksklyftor, pressade
1 msk flytande smör
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk kalvfond, koncentrerad
Till klyftpotatisen
800 g potatis med skal
1 tsk salt
0,5 msk rapsolja
Alla mina inlagda recept börjar på "Ullas". Kan du inte hitta något annat som du kan börja dina recept på? Lättare för alla ...
Men jag hittade receptet på en annan sida, då hette den Ullas Latmansbiff. Så jag har inget mer att säga om det!
Vi laga till den i tisdas. Det var jättegott. Jag tog älgfärs i stället för nötfärs. Kommer att laga till det fler gånger.
Denna är jättegod. Jag kokade potatis till och blandade rosmarin i biffen. Mums.