Ulrikas kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket gott och lättlagat!

Ingredienser

  • 6 kycklingfiléer
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 3 dl creme fraiche
  • 1-2 dl grädde
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk soja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingen med lite salt och vitpeppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form och sätt in i ugnen i 20 minuter, 200 grader.
    2. Blanda övriga ingredienser i en kastrull och låt koka upp och puttra i 10 minuter. Slå såsen över kycklingen. Strö över osten. Gratinera i ugnen i 25 minuter.
    3. Servera ris eller pasta samt grönsallad till. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben