Urenkel och busgod rabarberpaj!

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 35 minuter

Rabarbertider, sommartider och lata dagar. Det här är en snabbis och underbart god, gör absolut succé.

Ingredienser

  • 4-6 st Rabarberstjälkar, beroende på hur stora de är
  • 1/3 paket citronkaksmix
  • 1 dl flytande margarin eller efter smak
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och skär rabarbern i ca 2 cm,s bitar. Lägg i en pajform, strö över citronkaksmixen, gärna i lite klumpar det gör inget. Ringa sist över flytande margarin.
    2. Om man har röda vinbär är det gott att också ha på lite.
    3. Grädda i ca 20-25 minuter.
    4. Servera med vaniljsås eller vaniljglass!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (1)

    mmarabou 5 juni 2008

    Låter jättegott! Ska spara ditt recept. Jag har gjort nån liknande paj tidigare men med päron och då hyvlade jag över smör över kakmixen, det går också jättebra!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben