Vanilj- och apelsinsnaps
Serverar:
1 portioner
Tid:
2 dagar
God snaps och uppskattad gåbort present.
Ingredienser
70 cl brännvin
1 vaniljstång
2 apelsiner
2 msk vit sirap
Instruktioner
Tvätta apelsinerna ordentligt i kallt vatten, riv sedan skalet på fina sidan på ett rivjärn (endast det oranga), dela och skrapa ur vaniljstången.
Lägg det rivna apelsinskalet och vaniljen (kärnor och stång) i brännvinet och låt stå i två dygn.
Blanda sirapen i brännvinet och sila sedan bort apelsinskalen och vaniljstången.
Liknande recept
Vanilj- och äppelpiroger
4.6
8
5
Vanilj- jordgubbstårta
1
Vanilj- & Sockerbullar
4.6
30-40
5
Vanilj- och vit chokladkräm med blåbär
5
4
1
Vanilj- och limesill
10
Vanilj- och jordgubbsmousse
4
Vanilj- och jordgubbspaj med mandelmassa i pajskalet
8
Vanilj- och blåbärspaj
4.8
6
6
Päron med vanilj- och kardemummasås
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!