Vaniljpannacotta med kiwi

Serverar: 6 portioner

En perfekt efterrätt så här i sommartider.

Ingredienser

  • 3 gelatinblad
  • 4 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 kiwifrukter
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen av värmen. Ta upp gelatinet ur vattnet, krama ur och lägg i grädden. Rör i vaniljsocker och låt gräddmjölken svalna något.
    2. Fördela i små glas. Låt pannacottan stelna i kylen några timmar.
    3. Toppa pannacottan med skivad eller tärnad kiwi.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben