Varm äggsallad med romröra

Serverar: 2 portioner

En härlig lunch eller lättare middag med lättstekt sallad. Blanda gärna flera salladssorter.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 färsk lök
  • 4 dl grovstrimlad sallad
  • 1 tsk olja
  • 2 krm salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • Romröra
  • 1 dl kesella (10 %)
  • 1/2 dl stenbitsrom
  • 2 msk hackad gräslök
  • Tillbehör
  • kokt färskpotatis
  • körsbärstomater
  • hårt bröd
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka äggen. 2. Rör ihop kesella, rom och gräslök. 3. Skiva löken. Fräs lök och sallad hastigt i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Servera med halverade ägg och romröra.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben