Varm ansjovissmörgås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Passar också som förrätt

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd
  • ½ hackad gul lök
  • 1 hackat hårdkokt ägg
  • 2 hackade ansjovisfiléer
  • 2 äggvitor
  • 1 dl riven ost
  • 1 stor tomat
  • Instruktioner

    Häll kokande vatten över löken . Låt rinna av väl , låt svalna litet. Blanda hackat ägg och ansjovis med löken och lägg på smörade brödskivor. Lägg skivad tomat därpå. Vispa äggvitorna till hårt skum . Tillsätt en dl riven ost och bred massan över tomaterna. Gratinera i 225 graders värme till fin färg.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben