Varm bärdryck
Blanda den saft du tycker om oxch krydda med lite kanel och kardemumma.
Ingredienser
2 dl koncentrerad saft av rarbarber, vinbär, jordgubb
6 dl vatten
1 kanelstång
½ tsk kardemummakärnor
Instruktioner
Späd saften med vatten. Häll ner saften i en kastrull och lägg i kanelstång och kardemummakärnor. Koka upp och låt dra ca 30 min.
Sila bort kryddorna och hetta upp den igen innan saften hälls på termos.
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Varm chokladbakelse
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!