Varm barbecuesås
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Tomater och crème fraiche i hett smakmöte.
Ingredienser
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör
½ burk krossade tomater, á 400 g
2 dl crème fraiche paprika och chili
3/4 tsk salt
Instruktioner
Skala och grovhacka löken och vitlöken. Fräs i smör i en kastrull.
Häll av vätskan från tomaterna. Rör i tomater, crème fraiche och salt.
Låt koka ihop några minuter. Servera såsen varm till grillat kött och kyckling
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Barbecuesås
4.7
6
5
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Amerikanska kamben med barbecuesås
4.8
1 h 10 min
4
14
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!