Varm blodapelsinsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Gott som mellanmål en kall vinterdag

Ingredienser

  • 6 dl apelsin- och blodapelsinjuice
  • 1 dl rårörsocker
  • 2 kanelstänger
  • 1 msk majsstärkelse
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk rårörsocker
  • Instruktioner

    Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i maizenamjölet utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min. Skumma soppan. Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben