Varm Brieost med parmaskinka

Gott till helgkvällen!

Ingredienser

  • 1 Brieost
  • 200 g parmaskinka
  • Körsbärstomater
  • 1 rödlök
  • Sås
  • 1 dl socker
  • 1 dl Aceto balsamico di modena (Zeta)
  • Instruktioner

    1. Värm brieosten i ugn på 175 gradet ca 10 min. Lägg den på ett snyggt fat. Rulla skivor av parmaskinka dekorera på eller runt osten. Dela körsbärstomater i mitten, strö över osten. Hacka rödlök och strö över.
    2. Koka socker och balsamico i ca 5 min. Häll sedan såsen över osten.
    3. Ät detta med vitt bröd och ett glas gott vin.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben